Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Er du vores nye økonomi- og regnskabsmedarbejder?
Zealand Created: 06/11/2020
Closed for applications

Vi søger en dygtig og engagereret regnskabsmedarbejder, som har lyst til at være en del af en spændende og travl hverdag i vores Ejendomsadministration i Næstved.

Vil du være med til at sikre høj kvalitet i vores leverancer og bidrage til kontorets fortsatte udvikling? Så er du måske vores nye kollega!

Om du er uddannet revisor, er ikke afgørende. Til gengæld er det vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og engageret – og ikke mindst har tilstrækkelig erfaring til selvstændigt at håndtere opgaverne.

Jobbet

Du vil i tæt samarbejde med teamets øvrige medarbejdere håndtere alle aspekter af bogførings- afstemnings- og rapporteringsopgaver i investeringsselskaber og foreninger.

Dine opgaver vil bl.a. være; klargøring af materiale til revisor, udarbejdelse af årsregnskaber, momsafregninger, betalinger via netbank, månedsafslutninger og afstemninger.

Du vil indgå i vores team Ejendomsadministration som i dag består af 2 økonomimedarbejder, tre ejendomsadministratorer og én advokat.

Din profil

Vi forventer du er regnskabsuddannet og har minimum tre års praktisk erfaring med bogføring og afstemninger. Det er en fordel, men ikke et krav hvis du har erfaring med regnskab indenfor ejendomsadministration. Det vil være en stor fordel, hvis du kender til og har arbejdet med UNIK Bolig.

Det er vigtigt, at du selv kan prioritere din tid og opgaver. Du kan lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og have det overordnede overblik.

I vores søgeproces har vi naturligvis fokus på din faglige baggrund men i høj grad også på dine kvaliteter som person og kollega for at sikre, at du passer ind i vores virksomhed og i særdeleshed i Ejendomsadministrationen.

Vi tilbyder

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Arbejdssted er som udgangspunkt vores kontor i Næstved på adressen Garnisonsvej 2, 4700 Næstved men kan også nogle dage være på vores kontor i Køge.

Om os

Vi yder primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomhedens drift til juridiske problemstillinger. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret.

DreistStorgaard Advokater A/S beskæftiger ca. 85 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø. Vi er herudover aktive i iværksættermiljøet NOHO i Kødbyen i København.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomi- og administrationschef Kevin Larsen på e-mail KELA@dslaw.dk  telefon 88 62 10 03 eller advokat Katja Skovlund Jensen på e-mail KJ@dslaw.dk telefon 55 75 00 73.

Ansøgningsfristen er 20.  november 2020. Vi gør opmærksom på, at vi holder samtaler løbende.

Du søger stillingen via dette LINK (Vi modtager ikke ansøgninger via mail)

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.


DreistStorgaard
Bag Haverne 32-50
4600 Køge
http://dreiststorgaard.dk
{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Garnisonsvej 2
4700 Næstved

DreistStorgaard
Bag Haverne 32-50
4600 Køge
http://dreiststorgaard.dk
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here