Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Juridisk sagsbehandler til Team Insolvens i Aarhus
Jutland Created: 11/09/2020
Closing date for applications at 27/09/2020

Vi søger en dygtig og engagereret juridisk sagsbehandler, som har lyst til at være en del af en spændende og travl hverdag med primær fokus indenfor Insolvens.

Vil du være med til at sikre høj juridisk kvalitet i vores sager og bidrage til kontorets fortsatte udvikling? Så er du måske vores nye kollega!

Om du er erfaren sagsbehandler eller jurist er ikke afgørende. Til gengæld er det vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og engageret – og ikke mindst at du værdsætter udfordringer og vil lære mere.

Jobbet

Du vil i tæt samarbejde med teamets øvrige medarbejdere håndtere alle aspekter af sagsbehandlingen i konkurser og rekonstruktioner samt udenretlige ordninger. Det en fordel – men ikke et krav  - hvis du har erfaring med boers salg af fast ejendom, herunder ved tvangsauktion.

Du vil blandt andet lave dokumenter og kontrakter vedrørende salg og overdragelse i konkursboer og det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og meget selvstændigt.

Du vil indgå i vores insolvensteam, hvor vi blandt andet har fokus på løbende udvikling og forandring.

Din profil

Det er vigtigt, at du trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du kan lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og have det overordnede overblik.

I vores søgeproces har vi naturligvis fokus på din faglige baggrund og vi forventer at du har erfaring indenfor insolvens, men vi har i høj grad også fokus på dine kvaliteter som person og kollega for at sikre, at du passer ind i vores virksomhed og i særdeleshed i insolvensteamet i Aarhus.

Som ansat i insolvensteamet er du i kontakt med mange klienter og parter om forskellige problemstillinger hver dag. Vi forventer derfor, at du er imødekommende, servicemindet og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og forretningsområder.

Vi tilbyder

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Arbejdssted er vores kontor i Aarhus på adressen Nørreport 26D, 8000 Aarhus.

Om os

Vi yder primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomhedens drift til juridiske problemstillinger. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret.

DreistStorgaard Advokater A/S beskæftiger ca. 90 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø. Vi er herudover aktive i iværksættermiljøet NOHO i Kødbyen i København.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Johnny Madsen på e-mail jma@dslaw.dk eller telefon 21 43 67 49.

Ansøgningsfristen er 27. september 2020.

Du søger stillingen via nedenstående link. (Vi modtager desværre ikke ansøgninger via mail)

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.


DreistStorgaard
Bag Haverne 32-50
4600 Køge
http://dreiststorgaard.dk
Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Nørreport 26D
8000 Aarhus

DreistStorgaard
Bag Haverne 32-50
4600 Køge
http://dreiststorgaard.dk
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here