Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Sagsbehandler til Team Erhverv
Zealand, Lolland and Falster Created: 10/09/2020
Closing date for applications at 26/09/2020

Vil du være med til at sikre høj kvalitet i vores sager og bidrage til erhvervsteamets fortsatte udvikling? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en engagereret juridisk sagsbehandler, som har lyst til at være en del af en spændende hverdag med primær fokus indenfor erhvervs- og selskabsret.

Om du er erfaren advokatsekretær, er ikke afgørende. Til gengæld er det vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og engageret – og ikke mindst at du værdsætter udfordringer og vil lære mere.

Jobbet

Vi tilbyder en stilling, hvor du i tæt samarbejde med teamets øvrige medarbejdere skal servicere en række klienter indenfor primært erhvervs- og selskabsret.

Som juridisk sagsbehandler får du ansvaret for at sikre flow og kvalitet i en portefølje af sager Dine opgaver består bl.a. af korrespondance og telefonisk kontakt til klienter og samarbejdspartnere, udarbejdelse af juridiske dokumenter, sagsoprettelser og -administration. Herudover skal du skrive efter diktat, booke møder og udføre sædvanlige sekretæropgaver. Du vil indgå i vores erhvervsteam, hvor vi blandt andet har fokus på løbende udvikling og forandring.

Din profil

Det er vigtigt, at du trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du kan lide at arbejde selvstændigt, tage ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og have det overordnede overblik.

Jobbet indebærer meget klientkontakt i både skrift og tale.Vi forventer, at dit skriftlige niveau er højt, og at du er imødekommende, serviceminded og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og forretningsområder.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være korrespondent, advokatsekretær eller lign. uddannelse. Har du erfaring fra et andet lignende fagområde og stadig ønsker at søge stillingen, vi vil sørge for oplæring i det nødvendige omfang.

I vores søgeproces har vi naturligvis fokus på din faglige baggrund men i høj grad også på dine kvaliteter som person og kollega for at sikre, at du passer ind i vores virksomhed og i særdeleshed i erhvervsteamet.

Vi tilbyder

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Arbejdssted er vores kontor i Køge på adressen Bag Haverne 32.

Om os

Vi yder primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomhedens drift til juridiske problemstillinger. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret.

DreistStorgaard Advokater A/S beskæftiger ca. 90 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge, Aarhus, Næstved og Sorø. Vi er herudover aktive i iværksættermiljøet NOHO i Kødbyen i København.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christina Egevang på e-mail cej@DSlaw.dk eller telefon 5664 3320 eller HR-chef Susanne Mathiassen på e-mail suma@DSlaw.dk eller telefon 5664 3300.

Ansøgningsfristen er 26. september 2020.

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.


DreistStorgaard
Bag Haverne 32-50
4600 Køge
http://dreiststorgaard.dk
Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Bag Haverne 32-50
4600 K√łge

DreistStorgaard
Bag Haverne 32-50
4600 Køge
http://dreiststorgaard.dk
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here