Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Account Manager
Vil du være med til at innovere forsikringsbranchen - og arbejde for en international virksomhed i vækst?
Copenhagen area Created: 02/07/2020
Closing date for applications at 31/08/2020

Så er det måske dig vi søger, som vores nye Account Manager.

CCN Group er europæisk virksomhed der arbejder med at innovere servicekoncepter inden for forsikringsbranchen, herunder skade- og policebehandling.

Til vores danske afdeling søger vi en Account Manager til yderligere vækst af det danske marked. Du vil være med til at skabe en god og tillidsvækkende kontakt til de danske kunder.

I stillingen vil der være mulighed for at udvikle din karriere videre i koncernen.

I tæt samarbejde med afdelingens Commercial Director og Executive Director, vil du bearbejde kunder indenfor både den offentlige og private sektor. Dine kundeemner er B2B kunder og befinder sig på C-level og Manager niveau.

Branchekendskab er en fordel, ikke et must, men du sidder i dag i en lignende stilling med salg og opfølgning på kunder og er vant til at forhandle på professionelt niveau.

Dine opgaver:

 • Du bliver ansvarlig for yderligere vækst af det danske marked
 • Sikre løbende leadgenerering af potentielle kundeemner 
 • Booke aftaler med potentielle samt eksisterende kunder via telefon
 • Afholde kundemøder og præsentationer af CCN-ydelser 
 • Udarbejde kontrakter og samarbejdsaftaler til såvel eksisterende som nye kunder, heri indgår priser og produktspecifikationer
 • Opfølgning på tilbud
 • Sikre løbende opdatering i CRM-systemet “Salesforce”

I stillingen lægges der vægt på, at du:

 • Har erfaring med personlig kontakt til kunder og afholdelse af kundemøder på Manager- og C-level
 • Er opsøgende, initiativrig og vedholdende ift. potentielle samt eksisterende kunder
 • Er en selvstarter og har et stort drive  
 • Er struktureret og har en disciplineret tilgang til salgsaktiviteter
 • Troværdig og relationsskabende i din kommunikation
 • Er målrettet og vant til at arbejde med KPI'er
 • Er flydende i engelsk, både skrift og tale

Det vil være at foretrække, at du har gennemført en bacheloruddannelse. Såfremt du i stedet kan fremvise succesfulde salgsresultater indenfor servicekoncepter, er uddannelsesniveauet ikke afgørende.

CCN tilbyder dig

Du bliver en del af en professionel organisation, hvor du selv får stor indflydelse på din arbejdsdag. Et arbejdsklima med engagerede og kompetente kolleger, der vægter positivitet og professionalisme højt. På kontoret i København sidder vi 14 medarbejdere i dejlige lyse lokaler med udsigt over København. Du vil få en grundig oplæring i produkter, priser og hvorledes de præsenteres overfor kunden. Der vil være mulighed for at udvikle sin karriere internt i koncernen.

Hvem er vi?

CCN er en europæisk TPA-udbyder af skade- og policebehandling, som i dag er repræsenteret i 36 europæiske lande med 6 regionale hubs. På vores kontor i Danmark er vi 14 medarbejdere, som også kordinerer skadesbehandling i Norge og Sverige. Vi er en virksomhed, som samarbejder på tværs af landegrænser. Der er en professionel tilgang til opgaverne og kunderne.

Grundlaget for CCN er baseret på ambitionen om at innovere kundeservicekoncepter og samtidig hjælpe virksomheder med at overvinde deres udfordringer. I et konstant skiftende landskab forventer kunder nye innovative tjenester fra forsikringssektoren med let adgang til teknologiløsninger og enkle måder at rapportere, og spore et krav, kommunikere, status og tage unødvendige omkostninger, forsinkelser og utilfredshed med tjenesten. CCNs filosofi er at støtte klienter i at kontrollere og afbøde de samlede omkostninger til skader med en platform, der giver mulighed for hurtig, nem og enkel skadeshåndtering.

Er du vores nye Account Manager?

Vil du høre mere eller er interesseret i stillingen?

HRpeople hjælper med rekrutteringen og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anette Lund på mobil 28560903 eller alc@hrpeople.dk. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler. Ansøgningsfrist  31. august 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Hauser Plads 20, 6
1127 Copenhagen

HRpeople
Aldersrogade 8
2100 København Ø
https://hrpeople.dk/din-eksterne-hr-konsulent/
HRpeople er et moderne mindre HR konsulenthus, hvis formål er at hjælpe virksomheder med HR opgaver, både på det strategiske og operationelle niveau. Vores kernekompetencer er at indgå som professionel HR partner for mindre/mellemstore virksomheder, være med til at etablere HR-funktionen eller at assistere den eksisterende HR-afdeling. Vi prioriterer den tætte og nære relation til kunden og opleves som en naturlig integreret del af virksomheden.
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here