Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Erfaren regnskabsmedarbejder på deltid søges
Ønsker du at arbejde med regnskab i en innovativ virksomhed, hvor du får brug for din allround erfaring med regnskab?
Zealand Created: 23/04/2020
Closing date for applications at 31/05/2020

Har du styr på de klassiske regnskabsdiscipliner og kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed i vækst, så er det måske dig vi søger.

Med din erfaring er du nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor regnskab er blevet dit fag. Du nyder at arbejde med tal og har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine daglige opgaver.   

IPS Group er en virksomhed, der arbejder innovativt med en bred produktpalette indenfor overfladebehandlinger. Vi kombinerer ekspertise i verdensklasse og fremtidsorienterede teknologier for at imødekomme vores kunders specifikke behov. Kunder og kvalitet er højeste prioritet, og vi samarbejder med spændende brancher bl.a. indenfor fly- og healthcare, såvel nationalt og internationalt. 

Som vores nye regnskabsmedarbejder og controller er du med til at holde styr på bogholderiet. Du vil selvstændigt sidde med dine regnskabsopgaver og samtidig være en del af et mindre team. Opgaverne er forskelligartede og omfatter:

  • Finansbogholderi, debet og kredit
  • Bogføring
  • Afstemning af bank
  • Fakturering
  • Momsregnskab og indberetning
  • Rapportere
  • Overblik over indtægter/omkostninger
  • Lønafregning

IPS group benytter regnskabssystemet Uniconta og erfaring med systemet vil være en fordel, men ikke et krav.

Din profil
Du har styr på din debit og kredit og har en god all-round baggrund indenfor regnskab. Du er struktureret og kan lide at arbejde selvstændigt med opgaverne. Desuden trives du godt i et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger. Dit Uddannelsesniveau er ikke afgørende, vi lægger mere vægt på din erfaring indenfor regnskab og dig som person. Du kommer til at referere til direktøren.

Der vil være korrespondance og opkald til engelske kunder og leverandører, hvorfor du skal beherske engelsk på rimeligt niveau i skrift og tale. 

Vi tilbyder
Stillingen er et deltidsjob på 2-3 dage om ugen - efter nærmere aftale. En veletableret virksomhed i vækst, med gode kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø. Et selvstændigt arbejde med mulighed for sparring.

HRpeople hjælper med rekrutteringen og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anette Lund Christensen på alc@hrpeople.dk. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Hejreskovvej 22A
3490 Kvistgård

IPS Group
Hejreskovvej 22A
3490 Kvistgård
https://ips-group.dk/
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here