Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Junior Financial Controller
Brænder du for at arbejde med økonomi samt rådgive kunder i et professionelt internationalt miljø?
Copenhagen area Created: 20/04/2020
Closing date for applications at 30/05/2020

Vi søger nu en teamorienteret Junior Financial Controller til at være en del af holdet hos GTS Nordic.

Har du flair for tal og et par års erfaring fra en økonomifunktion, kan denne stilling være med til at kick-starte din karriere. Vi vil sikre, at du opnår erfaring indenfor de ”klassiske” regnskabs discipliner. 

GTS Nordic er et firma i rivende udvikling. Vi har siden 1999 hjulpet internationale virksomheder fra hele verden med at drive forretning i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Vi hjælper vores kunder med indstationering af udenlandske specialister, midlertidige ansættelser i Danmark samt lønadministration. Vores services bygger på national og international viden og ekspertise samt på langvarige relationer med vores danske og udenlandske partnere. God stemning og godt humør er en stor del af hverdagen hos GTS Nordic.

Du kommer til at beskæftige dig med en række forskelligartede opgaver, der blandt andet omfatter:

- Kontakt til vores internationale kunder
- Finansbogholderi, debitor, kreditor og bank
- International fakturering  
- Betalinger via netbank og håndtering af valuta 
- Afstemninger
- Lønadministration

- Deltagelse i månedsafslutninger for danske og udenlandske selskaber

Din profil
Du er god til at arbejde i excel, og da vi arbejder internationalt skal du beherske engelsk på rimeligt niveau i skrift og tale. Vi forestiller os, at du har afsluttet HD 1 eller er uddannet finansøkonom.

Vi lægger vægt på, at du er struktureret og kan arbejde selvstændigt. Du får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og kommer til at referere til regnskabschefen. Som person er du udadvendt og har en god portion humor og kan bidrage til kontorets positive stemning. Vi anvender Navision og Lessor lønsystem.

Vi tilbyder
Som en naturlig del af økonomisafdelingen får du rig mulighed for at sparre med kolleger og udvikle dine kompetencer. Vi støtter op om en videregående uddannelse indenfor økonomi, hvis dette ønskes. Vi holder til i lyse og skønne lokaler i Nordhavn med udsigt til vandet.

Stillingen er på 37 timer per uge. Løn efter aftale samt pension og sundhedsforsikring.


HRpeople hjælper med rekrutteringen og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anette Lund Christensen på alc@hrpeople.dk. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Kalkbrænderiløbskaj 6
2100 København Ø

GTS Nordic
Kalkbrænderiløbskaj 6
2100 København Ø
http://www.gtsnordic.com
GTS assist temporary working consultants to fulfil the strict compliant requirements of the Nordic countries when it comes to local registration, work permits and relevant income taxes. Since 1999, GTS Nordic has assisted a worldwide range of International consultants perform business in Denmark, Sweden and Norway. With our expertise and in-depth knowledge on both domestic and International compliance services we assist with employment and payroll solutions as well as relocation and immigration
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here