Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Key Account Manager
Vil du være med til at vækste det danske marked indenfor forsikringsbranchen?
Copenhagen area 04/02/2020
Closing date for applications at 04/03/2020

Så er det måske dig vi søger, som vores nye Key Account Manager.

CCN Group er europæisk virksomhed der arbejder med at innovere servicekoncepter indenfor forsikringsbranchen, herunder skade- og policebehandling. Til vores danske afdeling søger vi en Key Account Manager til yderligere vækst af det danske marked og skabe en god og tillidsvækkende kontakt til de danske kunder.

I tæt samarbejde med afdelingens Sales Director og CEO, vil du bearbejde kunder indenfor både den offentlige og private sektor. Dine kundeemner er B2B kunder og befinder sig på C-level og Senior Manager niveau.

Branchekendskab er en fordel, ikke et must, men du sidder i dag i en lignende stilling med komplekst salg og vant til at forhandle på C-level.

Dine opgaver:

 • Du bliver ansvarlig for yderligere vækst af det danske marked
 • Sikre løbende leadgenerering af potentielle kundeemner 
 • Booke aftaler med potentielle samt eksisterende kunder via telefon
 • Afholde kundemøder og præsentationer af CCN-ydelser 
 • Udarbejde kontrakter og samarbejdsaftaler til såvel eksisterende som nye kunder, heri indgår priser og produktspecifikationer
 • Opfølgning på tilbud
 • Sikre løbende opdatering i CRM-systemet “Salesforce”

I stillingen lægges der vægt på, at du:

 • Har erfaring med personlig kontakt til kunder og afholdelse af kundemøder på Senior Manager- og C-level
 • Er opsøgende, initiativrig og vedholdende ift. potentielle samt eksisterende kunder
 • Er en selvstarter og har et stort drive  
 • Er struktureret og har en disciplineret tilgang til salgsaktiviteter
 • Troværdig og relationsskabende i din kommunikation
 • Er målrettet og vant til at arbejde med KPI'er
 • Er flydende i engelsk, både skrift og tale

Det vil være at foretrække, at du har gennemført en bacheloruddannelse. Såfremt du i stedet kan fremvise succesfulde salgsresultater indenfor servicekoncepter, er uddannelsesniveauet ikke afgørende.

CCN tilbyder dig

Du bliver en del af en professionel organisation, hvor du selv får stor indflydelse på din arbejdsdag. Et arbejdsklima med engagerede og kompetente kolleger, der vægter positivitet og professionalisme højt. På kontoret i København sidder vi 14 medarbejdere i dejlige lyse lokaler med udsigt over København. Du vil få en grundig oplæring i produkter, priser og hvorledes de præsenteres overfor kunden. Der vil være mulighed for at udvikle sin karriere internt i koncernen.

Hvem er vi?

CCN er en europæisk TPA-udbyder af skade- og policebehandling, som i dag er repræsenteret i 36 europæiske lande med 6 regionale hubs. På vores kontor i Danmark er vi 14 medarbejdere, som også kordinere skadesbehandling i Norge og Sverige. Vi er en virksomhed som samarbejder på tværs af landegrænser. Der er en professionel tilgang til opgaverne og kunderne.

Grundlaget for CCN er baseret på ambitionen om at innovere kundeservicekoncepter og samtidig hjælpe virksomheder med at overvinde deres udfordringer. I et konstant skiftende landskab forventer kunder nye innovative tjenester fra forsikringssektoren med let adgang til teknologiløsninger og enkle måder at rapportere, og spore et krav, kommunikere, status og tage unødvendige omkostninger, forsinkelser og utilfredshed med tjenesten. CCNs filosofi er at støtte klienter i at kontrollere og afbøde de samlede omkostninger til skader med en platform, der giver mulighed for hurtig, nem og enkel skadeshåndtering.

Er du vores nye Key Account Manager?

Vil du høre mere eller er interesseret i stillingen?

HRpeople hjælper med rekrutteringen og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anette Lund Christensen på alc@hrpeople.dk. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler. Ansøgningsfrist  4. marts 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Hauser Plads 20, 6
1127 Copenhagen

Claims Coperation
Hauser Plads 20, 6
1127 Copenhagen
https://www.claimscorpnetwork.com/
CCN is an European TPA Claims Service Provider. The foundation of CCN is based on the ambition to truly innovate customer service concepts while helping companies overcome their challenges. In a constantly changing landscape, customers are expecting new innovative services from the insurance sector with easy access to technology solutions and simple ways to report, track & trace a claim and communicate about its status and take-out unnecessary costs, delays and service dissatisfactions. CCN’s philosophy is to support clients in controlling and mitigating the total cost of claims with a platform that allows for fast, easy and simple claim handling.
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inPassword lost


Register here