Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Salgstalent - Software as a Service
Fast track salgskarriere i succesfuld dansk SaaS virksomhed
Copenhagen area 08/01/2020
Applications will be screened regularly.

NPS.Today er i hastig vækst, og med vores banebrydende løsninger til customer experience management sætter vi nye rammer for operationel kundeloyalitet, der fungerer i praksis. Derfor søger vi de skarpeste knive i skuffen, med entreprenørgener, og som drømmer om at være med til at bygge videre på vores succes.

Vi har høje vækstmål, så der er travlt i salg og marketing. Vi har fået solidt fodfæste som den innovative og foretrukne løsning på det danske marked, og er på vej ud i Norden og herefter videre ud i verden. Vores løsning afsættes på tværs af både mindre og større virksomheder og i de fleste industrier. Men, der hvor NPS.Today virkelig har taget føringen, er med færdige NPS-plug-in løsninger til eksisterende kundesystemer som f.eks. Office 365, Dynamics 365 CRM, Salesforce, SuperOffice, målrettede branchesystemer m.v.

Vores nye sælger vil få en grundig uddannelse i alle salgets aspekter, både i form af kurser og især praktisk i vores salgsafdeling, som arbejder struktureret og professionelt med salg af både enkle løsninger og mere avanceret løsningssalg til større organisationer. I starten af din karriere i NPS.Today, vil du primært arbejde i toppen af salgstragten som salgsassistent og med lead-kvalificering over telefonen, mødebookning, opfølgning på kundeemner m.v. Gradvist, vil du vokse ind i en Account Manager rolle og begynde at få kundeansvar og sælge vores enkle løsninger til mindre virksomheder. Herefter kan din karriere udvikle sig i mange retninger, f.eks. som Enterprise Account Manager, International Account Manager, Sales Manager m.v.

Din baggrund og dine kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse på bachelorniveau. Du har måske allerede prøvet kræfter med salg på den ene eller anden måde. I hvert fald er du sikker på, at din karriere skal være i en salgsafdeling og nu vil du gerne starte den i en succesfuld softwarevirksomhed med et stærkt produkt. Du skaber let nye kontakter og vinder tillid for din forståelse af kundes situation. Du har et højt energiniveau, en professionel attitude og så er du ambitiøs og ønsker hurtig succes.

NPS.Today tilbyder:

Du bliver en del af vores salgsteam med base i København K og du vil samarbejde tæt med både marketing og vores NPS-coach team, som varetager leverancerne. Vi har store ambitioner, og du kan komme med på en rejse, hvor du kan vokse sammen med virksomheden. Vi er en moderne arbejdsplads med den fleksibilitet det indebærer og du får stor indflydelse på din egen hverdag. Du vil referere til vores CCO/Sales Director, som bliver din mentor i alle salgets aspekter.

Vi tilbyder:

  • Et sjovt og uformelt, men topprofessionelt arbejdsmiljø
  • Et helt unikt produkt, som skiller sig ud i markedet
  • Mulighed for fast track karriere i en succesfuld vækstvirksomhed
  • Stor indflydelse på egne opgaver og virksomhedens udvikling

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, inden du søger, er du velkommen til at kontakte CCO Peter Tranberg Møller på telefon +45 29 13 17 57. Vi vurderer ansøgninger løbende, så jo hurtigere du søger, jo bedre. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Vester Farimagsgade 15
1606 KĂžbenhavn V

NPS.Today
Vester Farimagsgade 15
1606 København V
http://www.npstoday.com
NPS.Today er den førende leverandør af softwareløsninger til automatiseret og operationel kundeloyalitet på tværs af hele kunderejsen. Vi hjælper både små og store organisationer som Jobindex, Demant, AP Pension, Jyllands-Posten m.v. med at gøre kundeloyalitet til en del af dagligdagen gennem integrerede og færdige plug-in-løsninger til kundernes eksisterende IT-systemer. Se mere på www.npstoday.com
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inPassword lost


Register here