Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Машинен инженер в Дания
Whole Denmark 13/11/2019
Closed for applications

Търсиш работа в чужбина? – Нови проекти - Възобновяема енергия

Ти си квалифициран машинен инженер и имаш желание да работиш в чужбина? Искаш ли да се присъединиш към вълнуващата и бързо развиваща се индустрия на бъдещето - вятърната енергия? Ако е така, SONNE има подходящата възможност точно за теб в Дания.

SONNE е консултантска компания, специализирана в областта на механичния дизайн и управлението на проекти, основно за вятърната индустрия. Като консултант ще имаш възможност да работиш директно в организацията на клиента като продължителността на проектите е между 3 и 12 месеца. Работата предполага много различни ситуации, променящи се с бързи темпове - нови мениджъри, нови CAD системи, нови модели на проекти, нови колеги, локации и т.н. За да обогатиш своя опит трябва да използваш всичките си умения и постоянно да усъвършенстваш нови такива. Ако имаш нужда от стабилност, предсказуемост на задачите и ясно дефинирани очаквания, тогава тази работа не е подходящата за теб.

Ти си точният кандидат за нашата позиция, ако имаш:

  • висше техническо образование;
  • минимум 3 години опит като Машинен инженер;
  • опит със стоманени конструкции и технологии за обработка на метали;
  • много добро ниво на CAD системи (NX Siemens, Solidworks, Inventor и т.н.);
  • отлични комуникационни умения на английски език – писмени и говорими;
  • възможност за бърза релокация.

Предлагаме ти:

Възможност да работиш в чужбина по интересни и предизвикателни проекти. Освен това, ако пожелаеш да се върнеш в България, SONNE има екип от инженери, локиран в София, който изпълнява своите задачи дистанционно за офиса в Дания, както и проекти за външни клиенти.

Ако имаш въпроси може да се свържеш с нашия HR специалист в България Ивона Ангелова на телефон: +359 886 021 586 или с нашия HR партньор в Дания, Рене Спиндлер.

Ако тази възможност ти звучи привлекателно, кандидатствай сега, като изпратиш своето CV на английски език!

За SONNE:

SONNE е датска консултантска компания, която подпомага своите клиенти във финализирането на проекти. С повече от 100 опитни, компетентни и гъвкави служители, SONNE е допълнителният ресурс, от който много компании често се нуждаят за да завършат изцяло проектите си, да развиват своите дейности и инициативи за подобряване според плана. Централният офис се намира в Икаст, Дания, като консултантите работят директно от локацията на клиента. SONNE България се намира в центъра на София и засега има 15 служители и расте с постоянен темп.

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Stefan Stambolov 6
1000 Sofia

Sonne Enginering
Stefan Stambolov 6
1000 Sofia
http://sonne.com
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inPassword lost


Register here