Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Strategisk Key Account Manager som brænder for bæredygtige byggematerialer
Kan du sikre at Holse og Wibroe altid er med ved bordet i alle byggeprojektets faser? kan du tage ansvar og inspirere salgsstyrken?
Copenhagen area 06/09/2019
Applications will be screened regularly.

Holse & Wibroe har lagt en ambitiøs målsætning for en endnu stærkere position og en markant vækst i omsætning på især større projekter i salget af bæredygtige byggematerialer såsom bambusgulve, bordplader og andre produkter i bambus.

Hvis du ikke kender os, så er vi en dansk funderet virksomhed med en sund økonomi, der for tiden oplever, at markedet får mere og mere fokus på bæredygtighed og derfor efterspørger vores produkter. Hos os bliver din opgave at bidrage til, at vi får glæde af den stigende grønne efterspørgsel i markedet.

 

Professionelt og rådgivende salg

Som Strategisk Key Account Manager skal du gå forrest – men i tæt samspil med dine kollegaer – videreudvikle det professionelle samarbejde med eksisterende kunder og opbygge nye kunderelationer. Der er primært tale om et business to business rådgivnings- og løsningsorienteret salg. Det er et salg, der er målrettet arkitekter, boligforeninger, trælaster og kommuner. Men fra tid til anden vil du også opleve, at du har dialog med private bygherrer.

Foruden at håndtere salget, så vil en del af dit arbejde også bestå i at besvare kundehenvendelser, tage telefoner ligesom du også tager dig af ordrehåndtering og opfølgning – præcis som dine kollegaer. Vi sætter en ære i at passe godt på vores kunder og hinanden hos Holse & Wibroe, så vi løfter i flok.

 

Er du strategisk og kender byggebranchen?

Der er mange veje til Rom og du kan godt have en helt anden baggrund end vi går og forestiller os. Men i vores verden, så har du formodentlig…

 • Tung erfaring fra byggebranchen. Har du også et netværk blandt arkitekter er det en fordel.
 • Stærk personlighed som er vant til at gå forrest, eller har ambitionen om at tage teten.
 • Gode engelske sprogkundskaber i skrift og tale
 • Kommerciel baggrund gerne krydret med teknisk indsigt.
 • En proaktiv natur og forstår at identificere og igangsætte indsatsområder i dit salg i tide. Da der ofte er tale om langsigtet projektsalg er timing afgørende for om du får succes.
 • Selvstændighed, vedholdenhed og struktur i dit arbejde.
 • Men vigtigst af alt. Sætter en ære i at overholde dine aftaler.

 

Vi tilbyder dig!

 • For den rigtige kandidat, er der mulighed for at få et større ansvar, samt at sætte sit præg på virksomhedens fremtidige udvikling og succes.
 • En enestående mulighed for at udbygge dit netværk og møde en masse spændende virksomheder – vores kunder.
 • En flok gode kollegaer, en rar arbejdsplads beliggende i Greve og en mulighed for at arbejde med noget vi er helt pjattede med – bambus! Den hurtigst voksende plante i verden, der ikke kun er en fantastisk kilde til bæredygtig produktion, men også hjælper med at absorbere CO2 og holde verden grøn. Og bare rolig – vi bruger ikke den samme bambus, som pandaerne lever af.
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og firmabil.

 

Om Holse & Wibroe

Holse & Wibroe er på 15. år Danmarks førende leverandør af bambusprodukter til byggesektoren. Vi lever af at sælge smukke, slidstærke og bæredygtige bambusgulve, bordplader og andre byggematerialer i bambus til domiciler, boligforeninger og andre byggerier, hvor der er fokus på kvalitet og bæredygtighed.

 

Interesseret?

ReQruiting er rekrutteringspartner på denne stilling. For mere information vedr. denne stilling, kan du kontakte Søren Brændsgaard på tlf: 5353 3434. Ansøg ved at sende dit cv og din ansøgning. Du kan med fordel, i din ansøgning, give os konkrete eksempler på, hvordan du tidligere har skabt gode salgsresultater. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Agenavej 20
2670 Greve

Holse & Wibroe A/S
Agenavej 20
2670 Greve
http://www.holseogwibroe.dk/
Holse & Wibroe er Danmarks førende leverandør af bambusprodukter. Siden 2004 har vi beskæftiget os med bambus som byggemateriale – til gulve, terrasseplanker, møbelplader og lister. Holse & Wibroe er totalleverandør til bl.a. byggebranchen og møbelindustrien og har flere samarbejdspartnere, der lige som os går ind for bæredygtige materialer. Vi sælger ikke kun bambus for at gøre verden til et bedre sted. Vi sælger det også, fordi bambus har nogle unikke egenskaber, der gør det til et uovertruffent byggemateriale. Vi hjælper dig helt i mål Vores succes er skabt på tårnhøj produktkvalitet, stor ekspertise og engageret kundeservice. Vi undskylder på forhånd, hvis vi bliver for grundige, når du spørger os om noget. Men bambus holder for livet, så det er vigtigt at vise dig alle mulighederne, så du vælger rigtigt fra start.
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inPassword lost


Register here