Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Senior projektleder
Klar til en karriere i en konsulentvirksomhed i vækst?
Jutland 15/08/2019
Applications will be screened regularly.

Accelerering af din personlige og faglige udvikling

Som konsulent hos SONNE kommer du til at samarbejde med nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder og indgå i meget forskellige udviklingsprojekter. Du får en afvekslende hverdag og muligheden for at udfordre alle sider af dig selv og din faglige kunnen. Opgaverne udføres oftest hos kunden. I dagligdagen nyder du godt af et stærkt kollegialt sammenhold med dine SONNE-kollegaer.

 

Getting it done!

Dit naturlige drive og din ansvarsfølelse gør, at du griber og løfter de faglige udfordringer, der opstår. Det er essentielt, at du er god til at tilpasse dig kundens processer, arbejdsmiljøet og de mennesker, du arbejder iblandt. Du samarbejder uhindret med andre, på tværs af niveauer og afdelinger, og er 100% selvkørende, når der er behov for, at du arbejder alene.

 

Dine kompetencer

Du har mindst 4 års erfaring som projektleder og har bevist, at du kan drive projekter frem. Du har erfaring med projekter, hvor maskinkonstruktion har været et centralt element. Du respekteres af projektdeltagerne pga. din brede faglige indsigt samt din evne til at føre en konstruktiv og udfordrende dialog. Din erfaring, dit øje for stakeholder management og din effektive kommunikation betyder at dine projekter møder minimal organisatorisk modstand.

Du taler og skriver engelsk uhindret.

 

Tydelige karriereveje

Hos SONNE er vi stolte af vores dygtige medarbejdere. Selvom du arbejder ”i marken”, gør vi en helhjertet indsats for, at alle vores medarbejdere føler sig som en del af SONNE. Vi bygger virksomheden på tillid og måler bl.a. vores succes på, at hele holdet går glade både til og fra arbejde. Den langsigtede fastholdelse sikrer vi ved løbende at give dig større opgaver og gennemføre relevant træning, som understøtter din karriereudvikling.

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller SONNE, er du velkommen til at kontakte HR Partner, René Spindler, på 4054 8910. Hvis du er interesseret, så send os dit CV og vi vender tilbage med det samme.

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Lene Haus vej 21
7430 Ikast

SONNE A/S
Lene Haus vej 21
7430 Ikast
https://www.sonne.com
SONNE Engineering is a subsidiary company of the Danish consultancy company SONNE A/S; a competence-house that supports industry-grade companies in finalising their projects. With a vast number of experienced, competent, and flexible employees, SONNE is the extra resource many companies often need to fully complete projects, develop their activities, and improvement initiatives according to plan. Our office is placed centrally in Sofia with easy access with public transport.
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inPassword lost


Register here