Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Senior Maskinkonstruktør
Har du NX-erfaring? Eller lysten og evnen til at lære det?
Jutland 09/08/2019
Applications will be screened regularly.

Accelerering af din personlige og faglige udvikling

Hvis du er en fagligt ambitiøs og dygtig maskinkonstruktør, som er på udkig efter nye udfordringer, så har vi den helt rigtige mulighed for dig. Som konsulent hos SONNE kommer du på projektbasis til at samarbejde med nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder. De skiftende kunder/ projekter stiller store krav til dig, men sikrer dig en afvekslende hverdag samt muligheden for at udfordre alle sider af dig selv og din faglige kunnen. Opgaverne udføres typisk hos kunden, men i hverdagen nyder du godt af et stærkt kollegialt sammenhold.

 

Stort selvstændigt ansvar

Som konsulent får du fra dag 1 et stort ansvar. Kundens forventning er, at du tilfører deres organisation nyt perspektiv og ideer, samt at du er garant for at opgaven løses succesfuldt. Dit drive og din ansvarsfølelse gør, at du naturligt lever op til vores kundeløfte - ”Getting it done!”

Det er essentielt, at du er god til at tilpasse dig kundens processer, arbejdsmiljøet og de mennesker, du arbejder iblandt. Du samarbejder uhindret med andre, på tværs af funktionsområder og niveauer, og er 100% selvkørende, når der er behov for, at du arbejder alene.

 

Dine kompetencer

Du har en relevant teknisk uddannelse, gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund som smed eller mekaniker. Minimumskravet er 4 års selvstændig konstruktionserfarings, hvor du har haft ansvaret for udvikling af f.eks. testudstyr, maskiner, procesanlæg, i vind el.lign. Udover at du er superbruger af et avanceret CAD-program – ideelt set Siemens NX – har du forståelse for samtlige aspekter i konstruktionsprocessen. Har du ikke erfaring med Siemens NX, motiveres du af muligheden for at tilegne dig færdigheden. Du taler og skriver engelsk uhindret. Du bor centralt i Jylland – Trekantområdet, Østjylland eller Herning.

 

Tydelige karriereveje

Hos SONNE er vi stolte af vores dygtige medarbejdere. Selvom du arbejder ”i marken”, gør vi en helhjertet indsats for, at alle vores medarbejdere føler sig som en del af SONNE. Vi bygger virksomheden på tillid og måler bl.a. vores succes på, at hele holdet går glade både til og fra arbejde. Den langsigtede fastholdelse sikrer vi ved gennem en åben dialog omkring din kompetence- og karriereudvikling.

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller SONNE, er du velkommen til at kontakte HR Partner, René Spindler, på 4054 8910. Hvis du er interesseret, så send os dit CV og vi vender tilbage snarest.

 

 

SONNE A/S er et ingeniørhus i Eltronic koncernen, som har hovedkontor i Silkeborg samt lokale kontorer i Odense og Kolding. Vi beskæftiger 120 ansatte, og hos os finder du nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for områderne projektledelse, automatisering, ingeniørarbejde, industrielt design samt kvalificering og validering. Vi forfølger en kontrolleret vækststrategi og søger i øjeblikket nye konsulenter, som vil være med til at udvikle innovative løsninger og fremrettet sikre, at vi er kundernes fortrukne samarbejdspartner. Læs mere om os på www.sonne.com

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
A. C. Illums Vej 11
8600 Silkeborg

SONNE A/S
Lene Haus vej 21
7430 Ikast
https://www.sonne.com
SONNE Engineering is a subsidiary company of the Danish consultancy company SONNE A/S; a competence-house that supports industry-grade companies in finalising their projects. With a vast number of experienced, competent, and flexible employees, SONNE is the extra resource many companies often need to fully complete projects, develop their activities, and improvement initiatives according to plan. Our office is placed centrally in Sofia with easy access with public transport.
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inPassword lost


Register here