Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Finsktalende kundeservicemedarbejder
Vil du være med til at profilere os på det finske marked og gøre en af branchens bedste onlineforhandlere endnu bedre?
Zealand, Lolland and Falster Created: 04/04/2019
Applications will be screened regularly.

Er du vild med IT og elektroniske gadgets, og taler du flydende finsk? Kunne du tænke dig at hjælpe vores kunder med de spørgsmål og produktudfordringer, de har?

Så tilbyder vi et job i en af Danmarks største webshops inden for salg af forbrugerelektronik, hvor du med dit kundetække kan være med til at profilere os på det finske marked.

 

Velkommen til ComputerSalg

ComputerSalg har et bredt sortiment, der spænder fra bærbare computere og bundkort til plæneklippere og PlayStations. Når det kommer til kundeservice, ligger vi helt i top, og det skyldes bl.a. vores velfungerende kundecenter-team, som du nu kan blive en del af.

”Du bliver en del af en virksomhed, hvor det går stærkt. Vi har intuitive ordresystemer, som letter dit arbejde og et fantastisk sammenhold i afdelingen,” fortæller din kommende chef, Kristoffer Nørregaard.

 

En afdeling med et godt sammenhold

Dine 10 kommende kolleger i teamet ser frem til at give dig en grundig oplæring. Herefter får du ansvar for at supportere det finske marked, hvor resten af teamet tager sig af det danske, svenske og norske. Hver dag starter med et morgenmøde i vores åbne og indbydende kontorlandskab, hvor vi følger op og gennemgår dagens opgaver.

 

Din dag går typisk med at du:

  • Svarer på finske kundemails indenfor pre- og after-sales og laver ordreopfølgninger – du ajourfører kunder løbende med status på deres bestillinger, som kan være alt fra elektronikprodukter, legetøj, kontorartikler og boligvarer
  • Passer den finske telefonlinje fra kl. 10:00 – 16:00, hvor du hjælper kunderne med deres ordrer, returforsendelser eller produkter, der ikke virker
  • Laver mindre oversættelsesopgaver fra dansk til finsk ved behov, fx af vores produkttekster

”Jeg er glad for at komme på arbejde hver dag, for vi er et rigtig godt team, hvor vi er gode til at knokle igennem, men samtidig har tid til at have det sjovt og joke i pauserne.” fortæller din kommende kollega, Thomas.

Martin fra samme team uddyber med et smil: ”Ja, du får nogle rigtig gode kollegaer – vi har det sjovt i teamet og passer godt på hinanden, selvom der er travlt!”

 

Har du teknisk flair og løber der kundeservice i dine blodårer?

Du er typen, der kan smile i telefonen og kan vende enhver situation til en god oplevelse. Du forstår at lytte og sætte dig i kundens sted, samtidig med at du ikke lader dig gå på af en utilfreds kunde. Derudover ser vi gerne, at du:

  • har kundeserviceerfaring fra en lignende supportfunktion og gerne fra en webshop eller et callcenter
  • har interesse og forståelse for IT og elektroniske produkter, og du ved, hvad hardware og software er – men du behøver ikke at være en hardcore IT-/elektroniknørd
  • taler og skriver fyldende finsk og mestrer også dansk, så du også kan supportere dansktalende kunder

 

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via ansøgningsknappen. Tiltrædelse vil være omkring 1. august, men vi tager løbende relevante kandidater til samtale. Spørgsmål kan stilles direkte til HR Chef, Lene Brandt på lebr@computersalg.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Tinvej 7
4100 Ringsted

ComputerSalg - online MEGA store
Tinvej 7
4100 Ringsted
http://www.ComputerSalg.dk
ComputerSalg.dk startede i 1996 som en detailbutik med salg af computere, hardware og software. I 1999 blev der udvidet med online salg og siden har virksomheden vokset sig stor. I efteråret 2013 flyttede ComputerSalg.dk til Borup i den gamle pibefabrik på Kimmerslevvej og åbnede samtidig en butik i direkte tilknytning til lager og administration. I efteråret 2015 blev lokaliteten for lille og der blev udvidet med en ny lagerhal på godt 2.200m2, som stod klar i starten af 2016. Samtidig udviklede forretningen sig yderligere til et decideret online varehus, med alt inden for Elektronik & Kontor, Bolig & Husholdning, Hus & Have, Sport, Leg og Fritid, Lager og El & VVS, og forretningen blev til ComputerSalg - online MEGA store.
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here