Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Kompetent Bogholder/Økonomimedarbejder
Zealand, Lolland and Falster 18/01/2019
Applications will be screened regularly.
UnknownUnknown

ReQruiting søger for vores kunde på Lolland en kompetent økonomi medarbejder, som brænder for tal og tabeller.

Som Bogholder/Økonomimedarbejder bliver du ansvarlig for arbejdsopgaver inden for økonomi og regnskab, herunder lønningsbogholderi, moms, deltagelse i udarbejdelse af  perioderegnskaber og i budgetlægning.  Afhængig af kompetencer og ønsker vil virksomheden gerne investere i din kompetenceudvikling, så du kan varetage andre regnskabsmæssige opgaver, såsom financial og business controlling m.m.

Du bliver en del af et lille velfungerende team, som prioriterer samarbejde højt. Ud over den almindelig bogføring vil du også få andre alsidige opgaver og referere direkte til økonomichefen.

 

Sans for detaljen

Du har høj kvalitet i dit arbejde. Du arbejder selvstændigt og kan også samarbejde på tværs i organisationen. Det stiller krav til dine kommunikationsevner, og du er derfor kontaktskabende og tillidsvækkende i din måde at kommunikere på. Du har god forståelse og erfaring med IT-systemer, er omhyggelig, og har sans for detaljen. Det vigtigste er en solid praktisk erfaring med administration, økonomi og regnskab.

 

For den rette kandidat

Du har muligheden for at blive en del af et dygtigt team i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du selv er med til at skabe din egen hverdag. Et job med en høj grad af frihed under ansvar.

 

Interesseret?

Der vil løbende blive afholdt samtaler. Jobbet er med start så snart som muligt. Send din ansøgning og dit CV så hurtigt som muligt

ReQruiting er rekrutteringspartner på denne stilling. For mere information vedr. denne stilling, kan du kontakte Søren Brændsgaard på tlf: 5353 3434.

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Galache alle 15
4600 Køge

ReQruiting ApS
Galache alle 15
4600 Køge
http://www.reqruiting.com
ReQruiting blev grundlagt med fokus på at gøre rekruttering mere enkel og at hjælpe virksomheder med at tiltrække bedre kvalificerede kandidater. ReQruiting har derfor udviklet en ny rekrutteringsløsning. ReQruitings ide er, at virksomheder enkelt, problemfrit og billigt kan bruge de værktøjer og processer som rekrutteringsvirksomheder anvender. Det sikrer virksomheder lettere adgang til kvalificerede kandidater.
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inPassword lost


Register here