Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Engageret og ansvarsbevidst håndværker til spildevandsområdet
Synes du det spildevandstekniske område er spændende? Vil du være med til at opretholde en høj forsyningssikkerhed?
Zealand, Lolland and Falster 12/12/2018
Closed for applications
Oli, Energy and Renewables energyUtilities

Håndværker til KLAR Forsyning

Synes du det spildevandstekniske område er spændende? Vil du være med til at opretholde en høj forsyningssikkerhed? Og kan du lide forandringer? Så er det måske dig, vi søger.

KLAR Forsyning søger en engageret og ansvarsbevidst medarbejder til service- og driftsopgaver på spildevandsområdet.

Jobbet

Du refererer til driftslederen på spildevandsområdet, og du bliver en del af en afdeling bestående af erfarne og engagerede kolleger, som tager ansvar og har viljen til at samarbejde og skabe resultater. Vi har stor åbenhed, vi er gode til at sparre og dele viden med hinanden. Som medarbejder får du indflydelse på dit arbejde og mulighed for at være med til at skabe et arbejdsklima, hvor vi trives, skaber udvikling og resultater sammen.

Dine arbejdsopgaver består primært i service og reparation af maskinudstyret på renseanlæggene.

KLAR Forsyning har 10 renseanlæg fordelt med fire på Stevns, fire i Køge, et i Greve og et i Solrød. Du vil skulle udføre service og reparationer på alle anlæg, men du planlægger og koordinerer selv dine egne opgaver. Du vil arbejde tæt sammen med andre håndværkere og procesoperatører ved de respektive anlæg.

Du skal være indstillet på at kunne deltage i rådighedsvagt uden for normal arbejdstid.

Faglige og personlige kompetencer

Vi forestiller os, at du er håndværkertypen med hænderne skruet rigtig på, og at du har en uddannelse indenfor jern & metal, struktør, afløb, entreprenør eller en teknisk baggrund.

Det er vigtigt, at du

  • har en bredere tilgang til opgaverne end blot at løse dem her og nu. Du skal kunne se nye måder at løse og forebygge gentagne problemstillinger på.
  • har lyst til at forbedre måden, vi arbejder på i dag, så vi gør det lidt bedre i morgen.
  • er positiv, udadvendt og servicemindet og har gode samarbejdsevner på alle niveauer.
  • bidrager konstruktivt med dine ideer i det daglige arbejde, og støtter den gode stemning i afdelingen.
  • er teamorienteret og struktureret i din arbejdsform og kan bidrage med at planlægge og sætte mål for dig selv og afdelingen.
  • har generel interesse/flair for IT, Office-programmer og SRO-anlæg.
  • er indstillet på nødvendig efteruddannelse.
  • er ambitiøs og brænder for at være med til at gøre KLAR Forsyning til en af de bedste forsyninger i Danmark.
  • har kørekort til almindelig personbil.

Til gengæld tilbyder vi dig

En spændende arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, en uformel omgangstone, højt til loftet og store frihedsgrader. Du har høj grad af indflydelse i jobbet.

Løn efter kvalifikationer og efter forhandling med din faglige organisation. Du bliver ansat på en overenskomst mellem en relevant faglig organisation og KL. Din arbejdstid er 37 timer om ugen inkl. frokost. Stillingen er med tiltrædelse den 1. marts 2019 eller før.

Dagligt mødested er Revlen 2, Køge, hvorfra der køres ud til de respektive anlæg.

Yderligere oplysninger

Hvis du synes, det er noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via SØG DETTE JOB knappen herunder. Ansøgningsfristen er mandag den 14. januar 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Anne-Mette Mølholt på tlf.nr.: 5136 5720, eller driftsleder Gitte Rosendal Birch på tlf.nr.: 2888 0231.

Vi holder samtaler i uge 4 på Revlen 2, 4600 Køge.


KLAR Forsyning som arbejdsplads
KLAR Forsyning er en ambitiøs virksomhed med højt til loftet og en uformel tone. Sammenhold, tillid og plads til forskellighed er nøgleord i KLAR Forsyning.

Vi tilbyder vores medarbejdere faglige udfordringer og en spændende arbejdsdag i en travl virksomhed, hvor vi konstant har fokus på at opretholde en sikker drift.

Vi går højt op i vores medarbejderes daglige trivsel, og vi tilbyder derfor medindflydelse på arbejdspladsen og egne arbejdsopgaver, faglig udvikling via kurser og efteruddannelse samt en fleksibel arbejdsdag.

Arbejdsområderne i KLAR Forsyning
I KLAR Forsyning renser vi spildevand for vores kunder i Køge, Greve, Solrød og Stevns kommuner. Vi leverer vand og varme til dele af Køge og håndterer affald i Greve. Vi står for den daglige drift af genbrugspladsen i Greve. Derudover arbejder vi med klimatilpasning i alle fire kommuner.

Du kan læse mere om os på www.klarforsyning.dk

 

Apply now Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Revlen 2
4600 Køge

KLAR Forsyning A/S
Vasebækvej 40
4600 Køge
http://www.KLARforsyning.dk
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inPassword lost


Register here