Findes der et godt og gratis rekrutteringssystem?

Søren Brændsgaard

Søren Brændsgaard

Jeg har arbejdet med rekruttering i 10 år og er founder af ReQruiting.com. Prøv os gratis i dag, klik "Opret konto" herover.

Hvis man ikke har budget til et rekrutteringssystem, kan det blive relevant at kigge nærmere på gode gratisløsninger. Men findes disse? Der findes flere gratisløsninger, men er de gode nok? Her skal vi se lidt nærmere på, om du får det samme ud af et gratis rekrutteringssystem, som med et du betaler for.

Er gratis altid dårligere?

Det store spørgsmål i denne sammenhæng bliver om gratis altid betyder, at man får noget dårligere, end det man betaler for. Det er sådan i langt de fleste tilfælde, at man kan få mere, hvis man vælger at betale lidt. Det er dermed ikke sagt, at der ikke findes gode gratisløsninger, der kan være gode nok i mange tilfælde, hvor man ikke har brug for lige så mange funktioner, som i en stor virksomhed.

Det er også sådan, at man jo skal starte et sted. Det kan være, at man ikke har budget til den fulde version af et rekrutteringssystem lige nu, men gerne vil teste en gratisløsning for at se, om det kan være noget i forbindelse med en fremtidig investering. Det er nemlig en investering i din virksomhed at implementere et godt rekrutteringssystem.

Men nu skal vi se på, hvad du egentligt kan få helt gratis.

ReQruiting kan løse dine rekrutteringsbehov helt gratis

En løsning som ReQruiting kan løse dine behov for et rekrutteringssystem helt gratis. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men er det egentligt det? Hos ReQruiting kan man vælge mellem tre forskellige pakker – free, basic og professionel, hvor den første giver dig tilgang til en række funktioner uden, at du behøver at betale noget for det. Du får tilgang til:

  • A-Z rekruttering
  • 1 bruger
  • Adgang til e-mail skabeloner
  • Adgang til professionelle råd til rekruttering
  • Kundesupport
  • Oprettelse af en karriereside, der styrker din virksomheds branding

Det er måske med andre ord den perfekte løsning for dig, der gerne vil teste om løsningen kan opfylde dine behov, inden du investerer?

Hvilke funktioner har du brug for?

Om du kan nøjes med en gratisløsning, handler først og fremmest om, hvilke funktioner du har brug for. Kan du klare dig med mindre? Hvis man er en lille virksomhed eller måske til og med selvstændig med få medarbejdere, så kan det være et godt sted at starte. Det er jo ikke altid, man har brug for hele pakken, og inden man har råd til en helprofessionel løsning, så kan det at finde gode gratisalternativer være den bedste løsning. ReQruiting leverer en professionel løsning også i den gratis udgave, og det er derfor, det er et godt sted at starte for dig, der har behovet, men ikke har budget til rekrutteringssystem endnu.

Hvor omfattende dine rekrutterings- og HR-behov er, har nemlig meget at sige i forhold til, hvilket rekrutteringssystem du skal vælge i sidste ende. Hvis du vil have adgang til funktioner som medarbejder onboarding, effektiv screening af kandidater, stillingsskabeloner og automatisk håndtering af uopfordrede ansøgninger, skal du vælge en af ReQruitings mere avancerede løsninger. Her får du adgang til en række funktioner, der gør det nemmere at håndtere rekruttering.

Tilmeld nyhedsbrev