Vi understøtter desværre ikke din Browser. Vær venlig at opdaterer til Internet Explorer 10 eller nyere.
Professionel rekrutterings løsning for en perfekt og nem rekruttering uden det koster ekstra.

ReQruiting ønsker at virksomheder får mulighed for at tiltrække de bedste kandidater

ReQruiting blev grundlagt med fokus på at gøre rekruttering mere enkel og at hjælpe virksomheder med at tiltrække bedre kvalificerede kandidater. ReQruiting har derfor udviklet en ny rekrutteringsløsning. ReQruitings ide er, at virksomheder enkelt, problemfrit og billigt kan bruge de værktøjer og processer som rekrutteringsvirksomheder anvender. Det sikrer virksomheder lettere adgang til kvalificerede kandidater.

Med mere end 10 års erfaring fra rekrutteringsbranchen, ved vi at den bedste måde at tiltrække de bedste kandidater på, er den rette blanding af fire ting. 1) Evnen til at motivere og inspirere kandidater til et jobskifte. 2) Evnen til at håndtere rekrutteringsprocessen professionelt. 3) Evnen til at formidle jobbet og den ansættende virksomhed. 4) Evnen til at finde og identificere relevante kandidater. Selvom alt dette er til stede, har du stadig brug for tid og ressourcer samt den korrekte timing for at den bedst mulige ansættelse lykkes.

I dag, som den første virksomhed i Danmark, har vi udviklet en rekrutterings løsning som netop håndterer ovenstående. Rekrutteringsløsningen giver virksomheder nem adgang til de professionelle rekrutteringsværktøjer og i betaler kun hvis det giver værdi. Løsningen er tilgængelig 24/7 på alle enheder, computer, tablet og mobil.

 


Søren BrændsgaardOm os

Vi er et ambitiøst team af medarbejdere som brænder for at ændre og forenkle måden hvorpå virksomheder rekrutterer på. Vi elsker at hjælpe vores kunder med tiltrække de bedste kandidater.

ReQruiting har en iværksætterånd og værdierne af en start-up. Vi sætte derfor også pris på feedback og nye ideer. Du er velkommen til at kontakte og inspirere os, eller lad os inspirere dig på info@reqruiting.com.

Vi glæder os til hjælpe jer.

Søren Brændsgaard - Founder